Boeken

Boek: Recruitment Hacks

Voor krachtige werving en selectie in een krappe arbeidsmarkt

Om een bedrijf te laten groeien, is geld tegenwoordig niet de grootste horde. Klanten vaak ook niet. En bedrijfsruimte evenmin. Nee, de bottleneck voor groei anno nu is meestal: personeel. In dit boek ontvang jij makkelijk toepasbare hacks waarmee je het recruitmentproces van jouw organisatie slimmer en robuuster maakt, met hulp van de wetenschap. Wil jij het verschil maken in jouw proces? Vraag hieronder het boek aan!

Alle hacks op een rijtje

Om toe te passen in jouw recruitmentproces.

In dit boek krijg je alle hacks op een rijtje om jouw recruitmentproces blijvend te verbeteren!

Stuur mijn gratis boek toe!

Wat andere HR-professionals zeggen

“Recruitment hacks is een klein boekje met grote waarde voor het recruitmentproces. Vanuit interessante invalshoeken geeft Reimer te Velde inzichten en handvaten die je helpen om vacatures in de organisatie beter of makkelijker in te vullen.”

– Yvonne Tuinstra –

HR manager Smeding Groenten en Fruit

Over de schrijver

Reimer te Velde (Oprichter Effectus-Hr)Dat het uitdagende tijden zijn voor iedereen die zich bezighoudt met personeel, is een understatement. De spanning op de arbeidsmarkt is ongekend, en daarmee de druk op HR en Recruitment.

Reimer te Velde, schrijver van het boek, is oprichter en directeur van hét recruitmentbureau Effectus-HR. Als ondernemer en pionier in de recruitmentwereld specialiseerde hij zich in recruitment door middel van data, tooling en psychologie. Met een team van specialisten is zijn bureau voorloper in deze methodieken voor werving en selectie. Met dit boekje helpt Reimer je de neuzen in jouw organisatie dezelfde kant op te krijgen; de recruitmentkant. Dat verdient jouw organisatie, dat verdient jouw afdeling en dat verdien jij.

Deze lezers gingen je voor:

Heb je nog vragen over het boek?