Onze aanpak is meetbaar anders - Effectus-HR

Onze aanpak is meetbaar anders

Recruitment een kwestie van bellen en mailen? Niet alleen. Effectieve recruitment anno nu is meer. En is anders. Meetbaar anders. Natuurlijk bellen en mailen we nog, maar daaronder ligt een fundament van wetenschap, data en probleemoplossend denken. Geen aannames, maar feiten. En meten – héél veel meten – om te weten en de beste kanalen in te zetten.

Een aanpak die we elke dag optimaliseren. Vaak met kleine iteraties, maar als het moet met grote veranderingen. Want elke dag verzamelen we nieuwe data, leren we meer van de wetenschap en komen er nieuwe tools beschikbaar. Innovatie houdt ons effectief. Daar geloven we niet in, dat weten we zeker!

i0 bladen

Specifiek eigen aanpak

Gedreven, data gedreven

Effectief werven in een krappe arbeidsmarkt doe je niet zonder data. Daarom meten wij zo’n beetje alles door: van leesgedrag en interactie op jouw vacaturetekst tot het doorklikpercentage van onze Inmails. Al die microdata bij elkaar geven ons handvatten om jouw vacature nog sneller én beter in te vullen. Data driven: wij doen het, wij zijn het.

Pure, psychologie

Recruitment draait om het beïnvloeden van keuzes. Keuzes die een kandidaat wel of niet laten klikken. Wel of niet doen verder lezen. Laten solliciteren. Een handtekening zetten… Op basis van wetenschappelijke inzichten oefenen wij invloed uit op al die – vooral onbewuste – keuzes van een kandidaat. Het is pure psychologie. Ook intern denken we met je mee vanuit de psychologie: Hoe zorg jij er bijvoorbeeld voor dat recruitment topprioriteit krijgt binnen je organisatie?

Design thinking

Om succes te boeken in deze arbeidsmarkt moet je innovatief, oplossingsgericht en wendbaar zijn. Oogkleppen af, vaste patronen over boord en openstaan voor verbetering, voor verandering. Want alleen dan kun je – heel gericht – tot oplossingen komen. En zo bijvoorbeeld die moeilijke vacature wél invullen, of afgewezen kandidaten wél een goed gevoel geven. Design thinking is hierbij onze leidraad. Al drie collega’s zijn academisch opgeleid in deze probleemoplossende methodiek. Zij coachen de andere collega’s en samen houden we Effectus-HR flexibel en oplossingsgericht.

Psst, als recuiter zelf aan de slag metdeze aanpak? We zoeken collega’s!

Werving & Selectie

Alles uit de kast voor die ene topper!

Onze geoliede werving- en selectiemachine inzetten wanneer het jou uitkomt? Doen we. Voor een vast tarief en zonder bonussen. Een veilige investering dus.

  • Op projectbasis
  • Vast tarief, zonder bonussen
  • Hoge vervullingsgraad

Consultancy

Volledig ontzorgd

Een in-house consultant die volledig ontzorgt en álle recruitmentprocessen overneemt. Jouw consultant implementeert de visie, werkwijze en tools die nodig zijn voor kandidaten. Goede kandidaten

  • In-house consultant op contractbasis (RPO)
  • Vast tarief, zonder bonussen
  • Recruitment naar een blijvend hoog niveau

Wil je weten hoe onze aanpak jou kan helpen?

Bel direct: 085-1122915

Of plan direct een afspraak in onze agenda in.
Recruitment hacks

Voor krachtige werving en selectie in een krappe arbeidsmarkt

Vraag het boek nu gratis aan
Webinar live
Webinar ‘Data in recruitment’
Volg dit webinar