Voorinschrijving e-learning - Effectus-HR

Hé Recruiter, klaar voor de nieuwe wetgeving?

Als eerste aan de slag met de e-learning!

Dat de Wet Gelijke kansen in werving en selectie een grote impact heeft op menig recruitmentafdeling weten we zeker. Het vraagt recruiters en HR-afdelingen om hun gehele wervingsproces opnieuw in te delen. En waar moet je dan beginnen?

Onze experts hebben het voor je uitgezocht. Het niet naleven van deze nieuwe wet kan leiden tot boetes en reputatieschade van de betreffende organisatie. Tijd om de informatie met beide handen aan te pakken dus. In onze nieuwe e-learning delen we onze inzichten en strategieën om jou voor te bereiden op de wetgeving. En, speciaal als bedankje voor onze webinar-deelnemers: exclusief de kans om je vooraf in te schrijven en te profiteren van de tijdelijke korting!

Als eerste hiermee aan de slag? Registreer je snel!

Schrijf je nu in!

Samen met je collega’s online aan de slag met de nieuwe e-learning? Dat kan! Volg de e-learning wanneer het jou uitkomt. Tijdelijk met een gereduceerde prijs van €999 naar €249!

  • De e-learning is opgedeeld in blokken. Gemakkelijk in te delen in de agenda van de deelnemer.
  • Na de cursus voltooi je een examen. Zo weet je dat je kennisniveau voldoende is.
  • Mogelijkheid om de e-learning te uploaden in een eigen leersysteem. Of gebruik de onze!
E-Learning

We begrijpen dat je na het volgen van de e-learning hulp kunt gebruiken bij het implementeren van het nieuwe recruitmentproces. Onze experts helpen je op weg. Nu met een gereduceerde prijs van €2999 naar €2249

  • Inclusief alles van het e-learning pakket
  • Plus 10 uur consultancy om het nieuwe proces te implementeren
  • Inzet van de uren op basis van de behoeftes van jouw organisatie. Dit kunnen dus trainingen of een uitgetekend proces zijn.
E-Learning Plus

Wat ga je ontdekken?

  • Diepgaand begrip van de wet: Helderheid over de nieuwe regelgeving en de impact ervan op jouw werving en selectie processen.
  • Effectieve strategieën tegen Bias: Leer hoe je onbewuste vooroordelen in het recruitmentproces kunt identificeren en voorkomen.
  • Praktijkgerichte voorbeelden: Ervaar hoe andere professionals deze veranderingen succesvol hebben geïmplementeerd.
  • Interactieve en boeiende inhoud: Profiteer van een mix van theorie en interactieve elementen. Zo kun je de opgedane kennis direct toepassen!

Schrijf je in voor de e-learning

Onze e-learning in ontwikkeling

Alvast een voorproefje van onze nieuwe e-learning reeks: ontworpen voor een heldere en overzichtelijke leerervaring. Door de inzet van een mix van leermethodes is het voor de deelnemer een prettige manier om de theorie om te zetten in praktische kennis. Let op! Dit is nog een voorproefje, de uiteindelijke e-learning kan er anders uit komen te zien.

Schrijf je hier in!

Heb je deze vragen?, wij antwoorden alvast

Wat leer ik in deze e-learning?

In deze e-learning leer je alles over de nieuwe Wet Gelijke Kansen in Werving en Selectie. We behandelen hoe je bias in je wervingsproces herkent en voorkomt, en geven praktische tips om je aan de nieuwe regels te houden.

Hoe lang duurt de e-learning?

De e-learning is ontworpen om flexibel in je schema te passen. De totale duur is ongeveer anderhalf uur, verdeeld over meerdere modules die je op eigen tempo kunt volgen.

Wat is het voordeel van vooraf inschrijven?

Door je vooraf in te schrijven, verzeker je jezelf van een plek en profiteer je van een speciale korting. Bovendien krijg je als eerste toegang tot het materiaal zodra het beschikbaar is.

Als ik de consultancy aanschaf, wat kan ik dan verwachten?

We begrijpen dat elke organisatie anders is. Daarom gaan we samen kijken waar behoefte aan is. Is er behoefte aan training op locatie voor bijvoorbeeld vacaturehouders of het verder uitschrijven van het nieuwe proces? We denken graag met je mee.

Hoe kan ik de e-learning in mijn leersysteem uploaden?

We kunnen het bestand opleveren in drie verschillende bestandstypes. Daarmee kun je de training in bestaande leerlijnen opnemen. Heb je geen leersysteem? Geen probleem, we hebben zelf ook een systeem om de e-learning in te volgen.

Staat jouw vraag er niet bij? Wel verdraaid!
Bel of mail Ronald direct.

Recruitment hacks

Voor krachtige werving en selectie in een krappe arbeidsmarkt

Vraag het boek nu gratis aan
Webinar live
Webinar ‘Data in recruitment’
Volg dit webinar

samen klaar voor de nieuwe wetgeving?