Webinar terugkijken: een onweerstaanbaar arbeidsvoorstel - Effectus-HR
Webinars

Webinar terugkijken: een onweerstaanbaar arbeidsvoorstel

Leer jouw kandidaat verleiden

Stuur jij het voorstel voor de arbeidsvoorwaarden nog altijd als een simpel pdf’je mee in de bijlage van je e-mail? Dan laat je een enorme mogelijkheid liggen. Namelijk de mogelijkheid om de kandidaat definitief over de streep te trekken en concurrerende voorstellen compleet buitenspel te zetten. Hoe jij je kandidaat kunt overhalen? Met een gepersonaliseerd voorstel. Wil je weten hoe zo’n voorstel eruit kan zien, doorspekt met overtuigingstechnieken om jouw kandidaat over de eindstreep te trekken? In dit webinar lieten Reimer te Velde en Mathijn Lindstedt je zien hoe je een ‘offer you can’t refuse’ maakt. Wij geven je onder andere tips om jouw document te standaardiseren, zodat je het bij elke kandidaat vlot kunt ontwikkelen. Hieronder kun je het webinar gratis terugkijken. Als jij je onderaan deze pagina inschrijft krijg je tenslotte nog een gratis voorbeeld van zo’n arbeidsvoorstel!

Is het voorstel dan het belangrijkst?

Het arbeidsvoorstel is een heel belangrijk punt in wervingscampagnes. Maar, heb jij je wel eens afgevraagd hoe een sollicitatiegesprek bij jouw organisatie ervaren wordt? Nee? Dan is dit webinar je wake-up-call. In onze blogs vertelden we al dat de ervaring van een selectieprocedure afstraalt op je organisatie. Communiceer je slecht en stuur je inhoudsloze afwijsmails, dan werkt dat door op het imago van je bedrijf. In dit webinar zetten we de volgende stap in de candidate journey: de gespreksfase. Hoe laat je die een prettige ervaring zijn voor kandidaten, zodat imagoschade uitblijft?

In dit webinar gaven we je tips aan de hand van het onderzoekswerk van professor Gilliland (1993). Hij stelde vuistregels op voor een prettig ervaren selectieprocedure. Veel daarvan zijn van toepassing op gesprekken die je met kandidaten voert. Dus wil jij goede gesprekken voeren en daarnaast een onweerstaanbaar voorstel doen aan jouw kandidaten? Kijk het onderstaande webinar terug en laat je gegevens achter om jouw voorbeeld te ontvangen!

Onweerstaanbaar voorstel

Loss aversionSociale bewijskrachtWederkerigheidLikingAnchoring!

Alle bewezen principes trek je uit de kast om jouw droom kandidaat over de streep te trekken bij het doen van dit voorstel!

Ik ben benieuwd!

Heb je vragen over het webinar?

Artikelen
Meest gelezen

Aan jaknikkers heb je niks

Zo voorkom je conformisme in het wervingsproces
Werving

Nieuwsgierig naar meer kennis?

Onze academy staat hier boordevol mee.

Naar de Academy
Recruitment hacks

Voor krachtige werving en selectie in een krappe arbeidsmarkt

Vraag het boek nu gratis aan
Webinar live
Webinar ‘Data in recruitment’
Volg dit webinar