How to video: Een onweerstaanbaar arbeidsvoorstel - Effectus-HR
How to video

Een onweerstaanbaar arbeidsvoorstel

Jouw kandidaat definitief over de streep trekken

De gesprekken zijn gevoerd en je ziet het helemaal zitten met deze kandidaat. Maar je weet ook dat er kapers op de kust zijn. De kandidaat gaf eerlijk aan met nog twee bedrijven in gesprek te zijn. Fijn dat hij dit eerlijk aangeeft, maar voor jouw wervingsstrategie zou het geen verschil moeten maken. Ook in deze laatste fase van het wervingsproces gaat het om de details. Details die kunnen beslissen of de kandidaat voor jou kiest, of dat al je werk voor niets is geweest.

Weten hoe je dit zelf aanpakt? In onderstaande video legt Esther uit hoe je een onweerstaanbaar arbeidsvoorstel maakt, en heeft ze nog een leuk kadootje voor je!

Download het onweerstaanbare voorstel nu gratis!

Wil je weten hoe zo’n gepersonaliseerd voorstel eruit kan zien, doorspekt met overtuigingstechnieken om jouw kandidaat over de eindstreep te trekken? Download hieronder een voorbeeld. En vind je het prettig dat wij meedenken of -kijken met jouw ‘magazine’? Laat het ons dan weten. Wij kunnen je onder andere tips geven om jouw document te standaardiseren, zodat je het bij elke kandidaat vlot kunt ontwikkelen.

Onweerstaanbaar voorstel

Loss aversionSociale bewijskrachtWederkerigheidLikingAnchoring!

Alle bewezen principes trek je uit de kast om jouw droom kandidaat over de streep te trekken bij het doen van dit voorstel!

Ik ben benieuwd!

Wil je hier eens over sparren? Bel mij gerust!

Artikelen
Meest gelezen

Aan jaknikkers heb je niks

Zo voorkom je conformisme in het wervingsproces
Werving

Nieuwsgierig naar meer kennis?

Onze academy staat hier boordevol mee.

Naar de Academy
Recruitment hacks

Voor krachtige werving en selectie in een krappe arbeidsmarkt

Vraag het boek nu gratis aan
Webinar live
Webinar ‘Data in recruitment’
Volg dit webinar