Downloads - Effectus-HR

Effectus Academy

Welkom bij de Effectus Academy. Dit is de plek waar je onze artikelen leest, whitepapers downloadt, boeken aanvraagt, webinars volgt, how-to-video’s bekijkt en je aanmeldt voor trainingen. Toegepaste kennis en knowhow, gebaseerd op wetenschap en data. Precies zoals je van ons gewend bent.

Downloads

Download: Peak sheet

Hoe kandidaten jouw sollicitatieproces herinneren? Dat hangt vooral van twee dingen af: de meest indrukwekkende gebeurtenis tijdens het proces, en het einde ervan.

Downloads

Download: Onweerstaanbaar arbeidsvoorstel

Wil je weten hoe een gepersonaliseerd voorstel eruit kan zien, doorspekt met overtuigingstechnieken om jouw kandidaat over de eindstreep te trekken? Download hieronder een voorbeeld.

Downloads

Download: Stappenplan storytelling

Wij schrijven geen wervingstekst zonder storytelling, niet één. Want storytelling is dé manier om tot een lezer door te dringen.

Downloads

Download: Meetbaar Anders Magazine

Wat leuk dat je interesse hebt in ons Meetbaar.Anders.

Downloads

Download: Social media infograpic

Iedereen in werving en selectie wil ‘iets’ met social media. En terecht, want jouw potentiële kandidaten gebruiken socials, dus daar wil je zijn met je boodschap.

Downloads

Download: Ideale proces

voor het verleiden van een kandidaat

Wie dacht dat de verleidingsdans na de wervingscampagne afgelopen is, komt van een koude kermis thuis; deze tango gaat nog het hele selectieproces door. Want in deze krappe arbeidsmarkt is een kandidaat pas binnen als de handtekening is gezet.

Recruitment hacks

Voor krachtige werving en selectie in een krappe arbeidsmarkt

Vraag het boek nu gratis aan
Webinar live
Webinar ‘Data in recruitment’
Volg dit webinar