Stap 3 ­- selectie

Maak kennis met uw nieuwe werknemer

Na ons wervingsproces komen we met een geschikte kandidaat bij u terug. Vaak zelfs met meerdere mensen. We organiseren en voeren de eerste gesprekken voor u en onderwerpen de sollicitanten aan onze unieke assessments om ze nog beter te leren kennen. Tijdens de tweede sollicitatieronde bent u er bij en maakt u kennis met de allerbeste kandidaten.


Praten en testen

Tijdens een eerste gesprek zien we al vrij snel wat of iemand bij uw organisatie past. Met de juiste vragen ontdekken we of iemand de competenties heeft om de functie goed te vervullen. Wat afstand is in deze fase van het proces in uw belang. Wij kijken objectief naar de kandidaten en testen op gedragsstijlen en gedragsvoorkeuren. Daarom bent u er in deze ronde nog niet bij. Uiteraard houden we u wel op de hoogte.

Monitoren en analyseren

Denken we dat een kandidaat geschikt is voor de job? Dan maakt u kennis. Tijdens het tweede gesprek heeft u de kans om al uw vragen te stellen. Wij zitten er bij en monitoren het gesprek. We letten goed op de interactie tussen u en de kandidaat en analyseren de antwoorden die de kandidaat geeft. Deze leggen we naast de uitkomsten van onze assessments.

Laat ons het zware werk doen, we vinden de beste voor u

Eerlijk is eerlijk: als het makkelijk was om de juiste kandidaat te vinden, dan was u hier niet. Het vervullen van een eenvoudige vacature is geen kunst. Voor ons ligt de uitdaging in het vinden van de perfecte kandidaat voor de vacatures waar u niemand voor kunt vinden. Met de nieuwste online meet­ en marketingtechnieken helpen we uw organisatie aan de perfecte kandidaat!


91% van onze klanten beveelt ons aan bij anderen

Neem vandaag nog contact met ons op, we komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Bel (+31) 582 050 209e-mail info@effectus-hr.nl