Webinar ‘Psychologie in recruitment: hoe jij als recruiter jouw kandidaten kunt verleiden’ - Effectus-HR

Webinar ‘Psychologie in recruitment: hoe jij als recruiter jouw kandidaten kunt verleiden’

1 maart 2023 | 12:00-12:30 uur
De toegang is gratis | Beperkt aantal plaatsen *

Als vakgenoten de krappe arbeidsmarkt te lijf

Voor jou, voor ons en voor elke andere recruiter in Nederland is werving & selectie nog nooit zó uitdagend geweest. Maar die extreem krappe arbeidsmarkt heeft ook een voordeel: het schept een band. In deze interactieve sessie neemt Reimer je mee in de wondere wereld van psychologie in recruitment.

Spreker: Reimer te Velde

Omdat ‘wij recruiters’ allemaal in hetzelfde krappe schuitje zitten, kunnen we elkaar maar beter helpen – zo dachten wij bij Effectus-HR. In deze interactieve sessie neemt Reimer je mee in de wondere wereld van psychologie in recruitment. Een sessie waar wij allemaal iets aan hebben: jij als deelnemer en wij als organisator. Een half uurtje waarin we ervaringen en tips met elkaar delen die gaan over het verleiden en binden van kandidaten.

Dit kun je verwachten

  • Wij geven jou onze meest waardevolle tips voor het verleiden van kandidaten in deze extreem krappe arbeidsmarkt. Hele praktische tips over psychologie en overtuiging die wij elke dag toepassen en die gebaseerd zijn op data of wetenschappelijke studies. 
  • Jij kunt aangeven voor welke fases uit het wervingsproces je graag tips ontvangt. Wij en eventueel andere deelnemers geven jou die. En misschien heb jij ook wel tips, suggesties of ideeën die ons en de andere deelnemers verder helpen. 
  • Na afloop van het webinar gaan we allemaal vol ideeën, energie en inspiratie aan de slag met het mooiste vak ter wereld.

*Vanwege het interactieve karakter is het aantal plaatsen beperkt. Claim hieronder je ticket door je naam en e-mailadres achter te laten. Daarna ontvang je een ticket met link naar het webinar.

Meld je nu aan

Deze krappe arbeidsmarkt vraagt om kennis delen, want samen komen we verder.

Ben jij een recruiter die op zoek is naar verdieping? Dan wil je dit webinar niet missen. Meld je nu aan (vol = vol).  

Recruitment hacks

Voor krachtige werving en selectie in een krappe arbeidsmarkt

Vraag het boek nu gratis aan
Webinar live
Webinar ‘Data in recruitment’
Volg dit webinar