Jij bent toe aan Effectus-HR - Effectus-HR

Zei jij 3x ja?

Goed nieuws, je bent nog maar 1 stap verwijderd van jouw geweldige nieuwe baan.

Wil je het beste voor je klanten, maar ook voor jezelf?

Recruiter Leeuwarden

36 – 40 uur per week
HBO

Staat jouw vacature er niet tussen?

Of wil je liever iemand persoonlijk spreken?
Neem dan contact op met Ingrid

Waarom je onderdeel wil zijn van dit team

Oké, nu kunnen we je vertellen hoe leuk het is om hier te werken, maar eigenlijk moet je dat ervaren. Met eigen ogen zien hoe psychologie kandidaten beïnvloedt. Hoe innovatie in recruitment eruitziet. Hoe ‘meetbaar anders’ wij het aanpakken.

Ook anders – maar minder meetbaar – is onze bedrijfscultuur. De sfeer is super-informeel en onze organisatie hartstikke plat. Fijn werken vinden we dat. Want zo maken we samen het verschil: voor de klant, in de markt én tijdens de gezelligste uitjes en wekelijkse borrels (mét huis-dj!). Hè, toch gedaan: verteld hoe leuk het hier is.

Ervaar Effectus zelf.

Bel of mail ons
Of loop een dagje mee

Onze
kernwaarden

Meer weten over deze kernwaarden?

Als werkgever

Gedreven
Wij lopen voorop in de markt. Dat komt door verschillende dingen, maar het meest doordat we elkaar en ons bedrijf continu beter willen maken.


Veerkrachtig
We zien ons werk als een proces van vallen en opstaan. Van successen vieren, maar ook de fouten. En bij tegenslag niet bij de pakken neerzitten, maar juist opveren.


Uitdagend
Effectus-HR is uitdagend! Wij dagen de opdrachtgever, kandidaat, markt én onszelf uit. Zo houden we elkaar scherp en zijn we op ons best.

Voor opdrachtgevers

Data-gedreven
Wij doen het, wij zijn het: data driven. Niets gebaseerd op aannames of gevoel, maar alles op basis van feiten en cijfers. Bewezen effectief.


Psychologie
Veel keuzes van kandidaten zijn beïnvloedbaar, want veel zijn onbewust. Met bewezen technieken beïnvloeden wij die keuzes.


Design thinking
Deze arbeidsmarkt vraagt om innovatiekracht. Om wendbaar, creatief en oplossingsgericht zijn. En dus om design thinking.

Jij vraagt, wij antwoorden

Is het erg dat ik nog geen ervaring heb met psychologie, data en design thinking?

Nee hoor, helemaal niet zelfs. In ons trainingsprogramma leer je alle ins en outs. Dus geen zorgen.

Hoe ziet het trainingsprogramma eruit?

Bij ons volg je regelmatig trainingen, zeker tijdens je eerste weken. Daarin leer je bijvoorbeeld hoe je hormonen kunt activeren in een vacaturetekst, hoe goed design thinking werkt voor innovaties, en hoe je data gebruikt in je wervingscampagne. Jeuken je handen al?

Hoe draag ik bij aan de innovatie van Effectus-HR?

Bij ons ben je altijd onderdeel van een design-projectgroep. Daarin werk je met collega’s – aan de hand van design thinking – aan een concreet vraagstuk. Zo maken we samen onze organisatie en dienstverlening nog beter. En de energie die hierbij vrijkomt is fantastisch!

Hoe is de organisatiecultuur?

Onze organisatie is zo plat als een dubbeltje. Bewust, zodat we snel kunnen schakelen en omdat gelijkwaardigheid bij ons voorop staat. Op een goede tweede plaats staat trouwens humor – we maken veel lol met elkaar.

Als ik RPO-consultant word, zit ik dan alleen bij de klant?

Nee, we vinden het belangrijk dat collega’s in verbinding blijven met elkaar, met onze kernwaarden en de knowhow die we in huis hebben. Je werkt daarom regelmatig bij en met je andere Effectus-collega’s, ook volgen jullie samen trainingen. Dus je hebt eigenlijk op twee plekken leuke collega’s!

Staat jouw vraag er niet bij? Wel verdraaid!
Bel of mail ons direct.

Recruitment hacks

Voor krachtige werving en selectie in een krappe arbeidsmarkt

Vraag het boek nu gratis aan
Webinar live
Webinar ‘Data in recruitment’
Volg dit webinar

Word jij onderdeel

van dit team?