Stap 1 - Voorbereiding

De weg naar succes zit in de voorbereiding

Wij geloven dat het vervullen van een vacature begint met een goede voorbereiding. Voor we de perfecte kandidaat voor u vinden, stellen we u veel vragen. Wat houdt de functie in, welke rol vervult de kandidaat in uw organisatie, in wat voor team moet hij passen? Op basis van die informatie bedenken we samen een strategie om de juiste kandidaat voor u te vinden.


De diepte in

We starten ieder wervingsproces met een kick­off bij u op locatie. Zo maken we direct kennis met de organisatie. Daarbij gaan we flink de diepte in. We willen alles weten over de functie en de benodigde competenties, maar ook over uw organisatie. We zoeken iemand die past binnen het geheel, uw nieuwe collega is meer dan een functie tenslotte. Alle puzzelstukjes moeten kloppen

Strategisch overleg

Na onze eerste bijeenkomst hebben we overleg voor een passende strategie. Dat doen we samen. Het is uw vacature, uw organisatie en u moet straks tevreden zijn met het eindresultaat. We kiezen vanuit onze kennis en ervaring zorgvuldig de platformen die werken. Daarna gaan we voor u aan de slag om de vacature écht te verkopen aan uw ideale kandidaat.

Vast bedrag zonder bonussen

Natuurlijk, u wilt weten wat onze grondige aanpak kost. We hebben goed nieuws voor u. U betaalt bij ons voor het proces, niet voor de kandidaat. Voor een vast bedrag leggen we ons met hart en ziel toe op het vinden van de beste kandidaat voor de job, niet de duurste. We vragen géén percentage van het jaarsalaris en géén bonussen. U weet dus van te voren precies waar u aan toe bent. Lukt het niet, wat ons zelden overkomt, dan betaalt u ook niet.

­ Laat ons het zware werk doen, we vinden de beste voor u

Eerlijk is eerlijk: als het makkelijk was om de juiste kandidaat te vinden, dan was u hier niet. Het vervullen van een eenvoudige vacature is geen kunst. Voor ons ligt de uitdaging in het vinden van de perfecte kandidaat voor de vacatures waar u niemand voor kunt vinden. Met de nieuwste online meet­ en marketingtechnieken helpen we uw organisatie aan de perfecte kandidaat!


91% van onze klanten beveelt ons aan bij anderen

Neem vandaag nog contact met ons op, we komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Bel (+31) 851 122 920 e-mail info@effectus-hr.nl