­Stap 2: Data driven recruitment

We analyseren alle data voor de beste kandidaat

Wij zijn goed met cijfers en die kennis gebruiken we graag om uw organisatie verder te helpen. Zodra uw vacature online staat, analyseren en meten we precies wat een vacature doet. Hoeveel mensen kijken er, wie reageert er en welk platform werkt het beste. Na twee weken hebben we een eerste evaluatie en sturen we waar nodig bij. Zo bent u er van verzekerd dat uw vacature optimaal onder de aandacht komt.


Gericht zoeken

De vacaturetekst, de dag waarop de vacature online gaat, het platform waarop we de vacature publiceren: over alles wat we doen, denken we heel goed na. Het gaat er niet om dat we zoveel mogelijk mensen bereiken, maar dat we de mensen bereiken die geschikt zijn om binnen uw organisatie te werken. Daar hebben wij de tools voor.

Meten en sturen

Meten is weten, daar geloven we heilig in. Maar naast meten, testen we ook verschillende vacatureteksten en oefenen we actief invloed uit op de algoritmes van de bekende vacaturesites. Kortom: we gebruiken alle mogelijkheden die die het online meten en marketing ons biedt. Zo navigeren we uw vacature naar de juiste kandidaat.

Altijd een kandidaat

Dat meten en sturen klinkt ingewikkeld. En dat is het ook. Maar daar hoeft u zich niet druk om te maken. We houden u op de hoogte en overleggen met u, maar nemen zelf de verantwoordelijkheid voor de technische details. We komen na dit proces met de beste kandidaten voor uw vacature.

Laat ons het zware werk doen, we vinden de beste voor u

Eerlijk is eerlijk: als het makkelijk was om de juiste kandidaat te vinden, dan was u hier niet. Het vervullen van een eenvoudige vacature is geen kunst. Voor ons ligt de uitdaging in het vinden van de perfecte kandidaat voor de vacatures waar u niemand voor kunt vinden. Met de nieuwste online meet­ en marketingtechnieken helpen we uw organisatie aan de perfecte kandidaat!


91% van onze klanten beveelt ons aan bij anderen

Neem vandaag nog contact met ons op, we komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Bel (+31) 58 205 02 09e-mail info@effectus-hr.nl