Z8

Het verhaal

Z8 is een fris kledingmerk voor baby’s en kinderen met meer dan 200 verkooppunten in  binnen­en buitenland. Het bedrijf is de laatste jaren enorm gegroeid. Dat vraagt om een  doordachte strategie bij het vinden van nieuwe medewerkers. Effectus­HR hielp Z8 hierbij.


Juiste mensen in het juiste team  

Bij een snel groeiend bedrijf is het vervullen van vacatures extra lastig. Het kost veel energie  om de juiste mensen in het juiste team te krijgen. Richard van Aken, directeur van Z8,  realiseerde zich al snel dat hij hulp nodig had om dit proces goed vorm te geven. Hij  schakelde ons in om op zoek te gaan naar de beste mensen voor Z8.

Assessments als leidraad  

‘Voor het hele werving­ en selectieproces had ik het te druk met mijn bedrijf. Vandaar dat ik  een partij zocht die het geheel van me uit handen zou nemen. Effectus­HR heeft dit voor ons  gedaan. Na het wervingsproces zijn er door persoonlijkheidstests en assessments een  aantal geschikte kandidaten geselecteerd. Ik merkte dat de kandidaten die op gesprek  kwamen die assessments een prettige leidraad vonden, net als wij. Het geeft veel inzichten  over de persoon en zijn gedrag,’ zegt Richard.

Duidelijk stappenplan

We nemen het hele werving­ en selectieproces uit handen, dat is waar. Maar we betrekken  je wel bij de voortgang en de keuzes die we maken. Het gaat tenslotte om de toekomst van  jouw bedrijf. Dat is ook precies wat Richard fijn vond aan onze samenwerking. ‘We kregen  van te voren een duidelijk stappenplan uitgelegd. Ook tussentijds is er veel gecommuniceerd  over het proces. En, wat voor ons belangrijk was, we hebben er zelf bijna geen werk van  gehad. Precies naar onze wens.’

Neem contact op

Wil jij het werving­ en selectieproces van A tot Z uit handen geven? Neem dan contact met  ons voor een vrijblijvend gesprek. Dankzij onze unieke online wervingsmethoden vinden we  altijd de beste kandidaat voor je.

Check uw vacature

Kom er achter met de GRATIS Effectus vacaturecheck! Op basis van uw antwoorden op 3 korte meerkeuze vragen kunnen wij u een realistisch beeld geven van uw vacature en u eventuele adviezen geven om de optimale resultaten te behalen.

Doe de check!

Wij werken samen met