Sharp Packaging Solution

Het verhaal

Sharp Packaging Solutions is een farmaceutisch bedrijf, gespecialiseerd in de productie en  verpakking van geneesmiddelen en medical devices. Het bedrijf startte met serialisatie, het  toekennen van een uniek nummer dat voorkomt dat vervalste medicatie een patiënt bereikt.  Maar de juiste mensen vinden voor dit proces bleek niet eenvoudig. Effectus­HR nam het  werk uit handen.


Speld in de hooiberg  

Serialisatie is volledig nieuw binnen Europa. Het vinden van professionals om dit proces  optimaal te begeleiden, bleek een ingewikkelde klus. We hebben alle registers  opengetrokken om de speld in de hooiberg te vinden.

Compleet nieuw concept

Paul de Lange, HR­manager bij Sharp Packaging Solutions, was meteen enthousiast over  onze aanpak. ‘Mijn aandacht werd getrokken door de vernieuwende werkwijze van  Effectus­HR, een compleet nieuw concept. Wij hadden op dat moment een ‘ingewikkelde’  vacature uitstaan waar Effectus­HR een Plan van Recruitment voor opstelde.’

Wervingsproces tot in detail meetbaar    

Ons plan bestond uit een doordachte strategie om met de vacature onder de aandacht van  de echte specialisten te komen. We gooiden een aantal dingen resoluut om zodat de  vacature meer mensen bereikte. ‘Effectus­HR keek eerst uitvoerig naar de vacature. De  functienaam werd gewijzigd en de vacaturetekst werd anders opgezet. Vervolgens is er een  wervingsproces in gang gezet dat tot in detail meetbaar was in Google Analytics. Dat alles te  meten is, ook waar het in het wervingsproces vastloopt, maakt het heel transparant. Ook  voor mijzelf in de communicatie richting mijn interne stakeholders’, zegt Paul de Lange.

Wereld van werving en selectie op z’n kop 

Paul de Lange heeft er vertrouwen in dat onze werkwijze echt werkt, ook voor andere  bedrijven. De vacature bij Sharp Packaging Solutions werd al na twee weken vervuld. ‘Deze
werkwijze gaat de huidige wereld van werving en selectie op z’n kop zetten!’, zegt Paul de  Lange.

Neem contact op 

Een vacature voor een moeilijk te vervullen functie? Neem contact met ons op voor een  vrijblijvend gesprek. Met onze wervingsstrategie vinden we de perfecte kandidaat.

Check uw vacature

Kom er achter met de GRATIS Effectus vacaturecheck! Op basis van uw antwoorden op 3 korte meerkeuze vragen kunnen wij u een realistisch beeld geven van uw vacature en u eventuele adviezen geven om de optimale resultaten te behalen.

Doe de check!

Wij werken samen met