Dokkumer Vlaggen Centrale

Het verhaal

De Dokkumer Vlaggencentrale produceert vlaggen, spandoeken en bedrijfsaankleding. Een  bekende naam in het noorden, maar dat wil niet zeggen dat het vervullen van vacatures  altijd eenvoudig is. Effectus­HR ondersteunt de Dokkumer Vlaggencentrale bij het online  werven van nieuwe medewerkers.


Toppers uit de branche 

Het uitzetten van een vacature is online marketing. Het juiste platform, de juiste boodschap  en het juiste tijdstip: alles is van belang als je je doelgroep wilt bereiken. Echte specialisten  liggen niet voor het oprapen, daar moet je naar op zoek. We zetten de vacatures voor de  Dokkumer Vlaggencentrale uit op online kanalen aan de hand van onze wervingsstrategie.  Zo vinden we de toppers uit de branche.

Nieuwe tak van sport 

Voor veel bedrijven is online werving en selectie een nieuwe tak van sport. Dat geldt ook  voor de Dokkumer Vlaggencentrale. Manager P&O Houkje Bokma is te spreken over onze  vernieuwende werkwijze. ‘Ik werd erg getriggerd toen ik hoorde op welke manier  Effectus­HR de werving en selectie inzet. Dat social media wordt benut sprak mij erg aan,  want dat is een andere insteek dan wat wij tot nu toe gewend waren.’

Duidelijke analyse

Natuurlijk meten we precies door wat een vacature van de Dokkumer Vlaggencentrale doet.  Die resultaten delen we en we geven advies. ‘We krijgen duidelijke analyses over de  effectiviteit van de wervingsstrategie per vacature. Hier trekken wij vervolgens zelf lering uit  en dat is prettig’, zegt Houkje.

Ontzorgd in de online wereld 

De samenwerking verloopt naar wens. Sterker nog: Houkje raadt ook andere bedrijven onze  diensten aan.  ‘Ik kan zelf de keuze maken wat ik wel en niet door Effectus­HR wil laten  doen en de prijzen zijn aantrekkelijk. Ik raad Effectus­HR aan bij andere bedrijven: de lijntjes  zijn kort en ik word ontzorgd in de online wereld waar ik nog onbekend in ben. Dit heeft echt  de toekomst bij het werven van geschikte kandidaten.’

Neem contact op 

Ben je niet thuis in het online werven van nieuwe medewerkers? Neem dan contact met ons  op voor een vrijblijvend gesprek. We laten je graag zien hoe je meer mensen bereikt voor  jouw vacature.

Check uw vacature

Kom er achter met de GRATIS Effectus vacaturecheck! Op basis van uw antwoorden op 3 korte meerkeuze vragen kunnen wij u een realistisch beeld geven van uw vacature en u eventuele adviezen geven om de optimale resultaten te behalen.

Doe de check!

Wij werken samen met